Continental GT marzenie... Pogadaj z sąsiadem czy da Ci się karnąć rundkę ;D
[O1] Żona w trasie i pomarańczowa kontrolka
Zwiń
X
-
[O1] Żona w trasie i pomarańczowa kontrolka
Dziś w porannych makabrycznych korkach na Modlińskiej zapaliła się żonie poniższa kontrolka, oczywiście cała wina na mnie bo jak to zwykle zawsze coś nie tak jak ona bierze auto.
Proszę o informację czego tyczy się błąd, niestety nie mam instrukcji i ciężko mi co kolwiek domniemywać.
Czy mogę uspokoić moje kochanie i spokojnie może wrócić do domku po pracy (25km z korkiem na Toruńskiej) a ja zajmę się autem jak wróci?Załączone pliki
-
-
Zamieszczone przez M@rcin123Miałem to samo i w tym samym silniku:P i mnie zapalilo sie z powodu, gdy tankujesz to nigdy nie dobijaj gdy 1 raz pistolet odbije troche smieszny powod ale ponoc octavie sa na to uczulone, u mnie zgasla kontrolka po 2 dniach
ktoś wiarygodny to stwierdził :?: :?: :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kiszczuTo jest dokładnie kontrolka układu spalin.
Przecież za tą kontrolką stoi kilkanaście czujników więc skąd niby domysł że to akurat chodzi o spaliny ? U mnie jak auto łapało notlaufy to też się palił check. :roll:
Podpiąc pod Vaga i trzeba sprawdzić bo akurat MOŻE nie chodzić tu o spalinyByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez kiszczuTo jest dokładnie kontrolka układu spalin.
Przecież za tą kontrolką stoi kilkanaście czujników więc skąd niby domysł że to akurat chodzi o spaliny ? U mnie jak auto łapało notlaufy to też się palił check. :roll:
Podpiąc pod Vaga i trzeba sprawdzić bo akurat MOŻE nie chodzić tu o spaliny
Pisze tam dokładnie, że nazywa sie to Układ kontroli składu spalin.
Niestety nie mam możliwości zeskanowania tego ale, jeżeli masz możliwość zajrzenia to zobacz.
Chodzi mi tylko o nazwe kontrolki :!: . Nie kwestionuje tutaj twojego zdania na temat problemu, bo trzeba rzeczywiście podpiąc pod komputer i sprawdzić przyczyne.
Pozdrawiam
kiszczu
Komentarz
-
Komentarz